Stistics

2014年8月29日星期五

Masini de cusut industriale pentru materiale groase, piele si tapiterie

Masini de cusut industriale pentru materiale groase, piele si tapiterie

Infiintata in anul 1996, HIGHTEX se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor.

Va invitam sa efectuati un tur virtual al tehnologiilor de coasere din domeniul mobilierului tapitat, a tapiteriilor auto sau a confectionarii produselor din piele si materiale groase. O gama foarte larga de utilaje va vor convinge ca HIGHTEX este alegerea cea mai potrivita pentru obtinerea unor produse de înalta calitate si care sa va diferentieze pe piata.

Chiar daca este din material textil sau piele, orice produs nou de tapiterie sau marochinarie este o provocare pentru tehnologia de coasere HIGHTEX. Ve-ti beneficia de utilaje puternice, fiabile, cu un gard de flexibilitate marit, ce vor raspunde cu succes multitudinii de operetii de coasere dificile, ce sunt din ce în ce mai des întalnite.

Industria de tapiterie si marochinarie se confrunta cu schimbari constante a modei. Design-ul extravagant, culorile si materialele speciale, dau tonul noilor modele, ceea ce impune producatorilor sa fie din ce în ce mai flexibili si capabili sa puna în practica noile idei, fara întarziere. Flexibilitatea tehnologiei de coasere HIGHTEX va ajuta sa eliminati aceste inconveninte si sa tineti întotdeuna pasul cu noile tendinte. În cazul în care o tehnologie standard existenta nu va este suficienta, atunci ne vom stradui, ca împreuna cu dumneavoastra, sa va oferim solutia cea mai potrivita pentru a ajunge la un nivel optim de calitate si productivitate.

Bazandu-ne pe combinatia ideala dintre dezvoltare si experienta dovedita în constructia masinilor de cusut, dublate de o asistenta tehnica completa, asiguram protectia optima a investitiei clientilor nostri în utilajele HIGHTEX.

Tendintele si cerintele se schimba în fiecare secunda. Productia de mobilier tapitat trebuie sa raspunda fara a ezita, cerintelor exigente ale clientilor. Noile cerinte pentru productia de mobilier tapitat, cerinte ce sunt sensibile la nevoile pietei, vor continua sa fie pentru cheia noilor inovatii si îmbunatatirii serviciilor.

Pentru cea mai buna metoda de a satisface nevoilor clientilor a fost dobandita prin ascultarea cerintelor clientilor si dezvoltarea noilor puncte de vedere, cu angajamentul de a gasi solutia cea mai buna la cerintele fiecarui client.

În aceasta editie de tehnologii de coasere –ne-am propus sa va prezentam masini de noi generatie folosite în mod frecvent în productia de materiale groase, piele si tapiterie, beneficiind de masini cu un înalt grad de tehnicitate si flexibilitate.
Va rugam sa ne contactati: sewingparts24express@gmail.com

HIGHTEX #204-370SP Masina de cusut cu coloana, 1 ace, cusatura rigida, utilizata pentru materiale groase si fire groase, în productia de tapiterie -- Nivelul maxim de confort si performanta.

Triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului în material; Graifar de capacitate marita, reducandu-se frecventa de schimbare a mosorelului cu ata, special conceput pentru coaserea materialelor foarte groase; Pas maxim cusatura:14mm; Ridicarea maxima a piciorusului de presare: 20mm; Ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 4~10mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute); Finte fir utilizat: Nm 30/3 - Nm 8/3; Finete ace: Nm 130 - Nm 280; Viteza maxima de coasere: 800 rot/min.

Avand o arie de coasere foarte larga, Masina se adapteaza perfect unei game largi de procese de coasere, incepand cu coaserea reperelor mici la incaltaminte si marochinarie, pana la aplicarea de buzunare si realizarea cusaturilor decorative.
Urmari clipul video 


204-370BF Masina de cusut plana triplu transport, utilizata pentru materiale groase si fire groase, în productia de tapiterie

Masina plana cu brat semi-lung, cusatura rigida, triplu transport, graifar de capacitate mare, pentru materiale foarte groase.
Masina este dotata cu un echipament de coasere pentru materiale foarte groase, astfel putand face fata cu brio tuturor tipurilor de materile foarte groase, fie din piele, fie material textil multistrat.
Masina plana de cusut, 1 ac, cusatura rigida, brat semi - lung, utilizata pentru materiale foarte groase triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului in material graifar de capacitate marita.
pas maxim cusatura: 14mm
ridicarea maxima a piciorusului de presare: 20mm
distanta de la ac la bratul masinii: 320mm
ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 4~8mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute)
finete fir utilizat: Nm 30/3 - Nm 8/3
finete ace: Nm 130 - Nm 280
viteza maxima de coasere: 800 rot/min
Urmari clipul video 


HIGHTEX #205-370 Masina de cusut cu brat cilindric, 1 ac, cusatura rigida, brat semi - lung, utilizata pentru materiale foarte groase

Cele mai groase materiale, tighele ornamenatale cu pas mare. Triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului în material; Graifar de capacitate marita, reducandu-se frecventa de schimbare a mosorelului cu ata, special conceput pentru coaserea materialelor foarte groase; Pas maxim cusatura: 14mm; Ridicarea maxima a piciorusului de presare: 20mm; Ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 4~10mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute); Finte fir utilizat: Nm 30/3 - Nm 8/3; Finete ace: Nm 130 - Nm 280; Viteza maxima de coasere: 800 rot/min.

Avand o arie de coasere foarte larga, Masina se adapteaza perfect unei game largi de procese de coasere, incepand cu coaserea reperelor mici la incaltaminte si marochinarie, pana la aplicarea de buzunare si realizarea cusaturilor decorative.


HIGHTEX 724368 Masina de cusut cu coloana, 2 ace, triplu transport, utilizata pentru materiale groase si fire groase, în productia de tapiterie--Tehnologie pentro o operatie de tighelire perfecta. 

Triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului în material; Graifar de capacitate marita, reducandu-se frecventa de schimbare a mosorelului cu ata, special conceput pentru coaserea materialelor foarte groase; Pas maxim cusatura:14mm; Ridicarea maxima a piciorusului de presare: 20mm; Ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 4~8mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute); Finte fir utilizat: Nm 30/3 - Nm 8/3; Finete ace: Nm 130 - Nm 280; Viteza maxima de coasere: 400 rot/min.

Mecanism dublu de tensionare a firului de la ac, ce permite coaserea cu tensionare marita chiar si in cazul unor fire mai groase, rezultand o cusatura perfecta pe toate tipurile de material.

Avand o arie de coasere foarte larga, Masina se adapteaza perfect unei game largi de procese de coasere, incepand cu coaserea reperelor mici la incaltaminte si marochinarie, pana la aplicarea de buzunare si realizarea cusaturilor decorative.





768-273 Masina de cusut coloana, 1 sau 2 ace, triplu transport din piele si materiale groase
Modelele 768-273 beneficind de un triplu transport eficient, masina raspunde cu succes materialelor foarte groase din sectorul mobilierului tapitat si tapiteriilor auto, asigurand o cusatura consistenta, lipsita de pasi inegali sau incretiri nedorite ale materialului.
Detaliitehnice:
Masina de cusut cu coloana, 1 ac sau 2 ace, cusatura rigida, utilizata pentru materiale groase.
triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acului in material;
ridicare automata a piciorusului de presare - actionat pneumatic;
graifar vertical de capacitate marita;
ajustarea pe verticala a transportului alternative, functie de grosimea meterialului (sau numarului de straturi cusute)
dispozitiv de siguranta a graifarului: in cazul in care in mod accidental se produce o aglomeratie de fir in jurul graifarului, acest dispozitiv actioneaza in mod automat, decupland axul de rotatie al graifarului si prevenind ruperea graifarului.




7335 Masina de cusut cu brat cilindric , triplu transport din piele si materiale groase
Masina cu brat cilindric, triplu transport, graifar vertical, pasul maxim 6 mm, 2200 rpm, diametrul cilindrului 46,5 mm, dimensiuni de la ac la corp 257 x 110 mm, cu taiere automata de fir, ridicare automata piciorus presor cu actionare pneumatica, ridicare 10/14 mm, intarire automata, pentru aplicat bentita. Completa cu blat, suport si servomotor. Datorita placii de ac subtiri, masina se adapteaza cu usurinta la coaserea articolelor tubulare de dimensiuni mici cu un diametru de 40mm. Aceasta confera masinii avantajul coaserii nu numai a reprelor mici din componenta posetelor sau incaltamintei, ci si a reperelor mici din componenta portofelelor.




HIGHTEX #204-102MD Ac dublu pentru cusaturi decorative pentru tapizando sillon de piel

Masina pentru executat cusatura decorativa (cusaturi ornamentale), utilizata pentru materiale groase si fire groase, în tapizando sillones de piel, canapele si fotolii de piele, huse pentru scaune auto, incaltamintei.

Masina cu 14 de cusaturi ornamentale. A impune noi standarde in industria de fabricare a canapele si fotolii. La dezvoltarea noii serii de masini de cusut – au luat in considerare cerintele celor mai faimosi producatori de canapele si fotolii. Prin aceasta  caracterizat prin marea eficienta a parametrilor de coasere, o constructie robusta si o flexibilitate unica.

Graifar de capacitate marita, reducandu-se frecventa de schimbare a mosorelului cu ata, special conceput pentru coaserea materialelor foarte groase; Pas maxim cusatura:10mm; Ridicarea maxima a piciorusului de presare: 15mm; Ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 4~10mm functie de grosimea materialului (sau numarului de straturi cusute); Finte fir utilizat: Nm 30/3 - Nm 8/3; Finete ace: Nm 130 - Nm 280; Viteza maxima de coasere: 400 rot/min.





HIGHTEX 71008R Masina automata de cusut pentru odgoane, franghii, sfori si plase

Avand o productivitate ridicata, Masina realizeaza cusaturi pentru diverse operatii si aplicatii pe produs, cum ar fi: chingi,chingi urechi,chingi circulare,chingi ridicare, chingi de ancorare, chingi ancorare, ham de siguranta, coaserea chingilor, imbinarea prin coasere a reperelor mici, coaserea diferitelor repere la incaltaminte, coaserea air bag-urilor.

Miscarile masinii impuse pe axele X si Y sunt controlate si imprimate de un concept nou de encoder cu motoare pas cu pas, ceea ce contribuie la o operatie de coasere mai precisa si la o crestere a productivitatii.

inaltimea de ridicare a piciorusului de presare poate fi programat sa execute o ridicare intermediara in timpul coaserii - in special la coaserea materialelor cu diferente mari de inaltime;

mecanismul de ridicare a clemelor stanga si dreapta de fixare a materialului sunt actionate pneumatic in mod independent. Fiecare clema poate fi coborata sua urcata separat, ceea ce confera o usurinta la coaserea materialelor cu diferente de grosimi;

tensiunea firului de la ac poate fi ajustata separat conform tipului de material si directiei de coasere. Aceste modificari sunt memorate ca parametri de coasere si pot fi aplicate de cate ori este nevoie pt. coaserea anumitor tipuri de contururi, pe diverse tipuri de materiale.


HIGHTEX #72008PLK Masina automata de cusut pentru chingi textile de ridicare

Avand o productivitate ridicata, Masina realizeaza cusaturi pentru diverse operatii si aplicatii pe produs, cum ar fi: chingi,chingi urechi,chingi circulare,chingi ridicare, chingi de ancorare, chingi ancorare, ham de siguranta, coaserea chingilor, imbinarea prin coasere a reperelor mici, coaserea diferitelor repere la incaltaminte, coaserea air bag-urilor.

Miscarile masinii impuse pe axele X si Y sunt controlate si imprimate de un concept nou de encoder cu motoare pas cu pas, ceea ce contribuie la o operatie de coasere mai precisa si la o crestere a productivitatii.

inaltimea de ridicare a piciorusului de presare poate fi programat sa execute o ridicare intermediara in timpul coaserii - in special la coaserea materialelor cu diferente mari de inaltime;

mecanismul de ridicare a clemelor stanga si dreapta de fixare a materialului sunt actionate pneumatic in mod independent. Fiecare clema poate fi coborata sua urcata separat, ceea ce confera o usurinta la coaserea materialelor cu diferente de grosimi;

tensiunea firului de la ac poate fi ajustata separat conform tipului de material si directiei de coasere. Aceste modificari sunt memorate ca parametri de coasere si pot fi aplicate de cate ori este nevoie pt. coaserea anumitor tipuri de contururi, pe diverse tipuri de materiale.

Masini de cusut programabile pentru materialele foarte grele (chingi ridicare, franghii)
Masina 7273PLK este proiectata sa manevreze snurul greu si ata extra grea. Acest model de masina de cusut controlat electronic, cu un camp de lucru de 200 x 100 mm si sistemul de taiere a atei cu un cutit superior si unul inferior este creat sa lucreze cu ata extra grea. Mosorul foarte mare permite productia mare intre incarcarile mosorului.

Aceasta automate pentru coasere programabile cu un ac foarte mare este foarte bine adaptata pentru materialele grele si foarte grele. Acesta este potrivit pentru folosirea atei groase, pentru alimentarea cusaturilor brute si ameliorarea eficientei. De exemplu: corzi, chingi, ?nururi, franghii, plase de protec?ie, echipamente de protec?ie.



HIGHTEX #72600KSL-6V Masina automata de cusut pentru chingi de ancorare

Avand o productivitate ridicata, Masina realizeaza cusaturi pentru diverse operatii si aplicatii pe produs, cum ar fi: chingi ridicare, chingi macarale, chingi textile de ridicare, chingi urechi,chingi circulare, chingi de ancorare, chingi ancorare, ham de siguranta, coaserea chingilor, imbinarea prin coasere a reperelor mici, coaserea diferitelor repere la incaltaminte, coaserea air bag-urilor.

Miscarile masinii impuse pe axele X si Y sunt controlate si imprimate de un concept nou de encoder cu motoare pas cu pas, ceea ce contribuie la o operatie de coasere mai precisa si la o crestere a productivitatii.

inaltimea de ridicare a piciorusului de presare poate fi programat sa execute o ridicare intermediara in timpul coaserii - in special la coaserea materialelor cu diferente mari de inaltime;

mecanismul de ridicare a clemelor stanga si dreapta de fixare a materialului sunt actionate pneumatic in mod independent. Fiecare clema poate fi coborata sua urcata separat, ceea ce confera o usurinta la coaserea materialelor cu diferente de grosimi;

tensiunea firului de la ac poate fi ajustata separat conform tipului de material si directiei de coasere. Aceste modificari sunt memorate ca parametri de coasere si pot fi aplicate de cate ori este nevoie pt. coaserea anumitor tipuri de contururi, pe diverse tipuri de materiale.



HIGHTEX #GLK911 Masini automate de cusut pentru chingi textile ridicare

Avand o productivitate ridicata, Masina realizeaza cusaturi pentru diverse operatii si aplicatii pe produs, cum ar fi: chingi,chingi urechi,chingi circulare,chingi ridicare, chingi de ancorare, chingi ancorare, ham de siguranta, coaserea chingilor, imbinarea prin coasere a reperelor mici, coaserea diferitelor repere la incaltaminte, coaserea air bag-urilor.

Miscarile masinii impuse pe axele X si Y sunt controlate si imprimate de un concept nou de encoder cu motoare pas cu pas, ceea ce contribuie la o operatie de coasere mai precisa si la o crestere a productivitatii.

inaltimea de ridicare a piciorusului de presare poate fi programat sa execute o ridicare intermediara in timpul coaserii - in special la coaserea materialelor cu diferente mari de inaltime;

mecanismul de ridicare a clemelor stanga si dreapta de fixare a materialului sunt actionate pneumatic in mod independent. Fiecare clema poate fi coborata sua urcata separat, ceea ce confera o usurinta la coaserea materialelor cu diferente de grosimi;

tensiunea firului de la ac poate fi ajustata separat conform tipului de material si directiei de coasere. Aceste modificari sunt memorate ca parametri de coasere si pot fi aplicate de cate ori este nevoie pt. coaserea anumitor tipuri de contururi, pe diverse tipuri de materiale.

Urmari clipul video


72600PLK Masina electronica pentru cusaturi programate din materiale groase

Avand o arie de coasere foarte larga, masina se adapteaza perfect unei game largi de procese de coasere, incepand cu coaserea reperelor mici la incaltaminte si marochinarie, pana la aplicarea de buzunare si realizarea cusaturilor decorative.

Masina atinge viteza maxima de 1100 rot/min, crescand viteza de coasere la inceputul si sfarsitul ciclului de coasere, precum si marirea vitezei de taiere a firelor, ceea ce conduce la reducerea timpilor de coasere si la o crestere a productivitatii.

Automat de coasere cu programare, cu motor montat pe axul superior al masinii (tehnologie DirectDrive cu consum de energie mai redus cu 50%), cusatura rigida, zona de coasere 300 mm x 200 mm (directie X / directie Y), graifar vertical rotativ cu capacitate dubla, pentru material tip airbag webbing, piciorus presor pasitor special tip broderie cu ridicare 19,5 mm (este posibila programarea inaltimii la care coboara piciorusul presor in functie de grosimea diferita a straturilor de material in aceeasi cusatura), pentru realizare de cusaturi cu calitate ridicata pentru produse din piele.

Masini pentru cusaturi ciclice controlate electronic cusatura rigida este dotata cu un echipament de coasere pentru materiale foarte groase, astfel putand face fata cu brio tuturor tipurilor de materile foarte groase, fie din piele, fie material textil multistrat.

Urmari clipul video


HIGHTEX #366-76-12 Masina de cusut cu bra? lung zig-zag pentru vele

Masina de cusut zig-zag bra?ul lung de 30 "(76.20cm) cu un singur ac, pat plat, echipat cu revenire pneumatica ?i picioru?ul presor stivuitor. Pentru cusut ?esaturi extrem de groase ca velele, corturi. Echipat cu serviciu de transfer Barrelmare. Livrat cu pneumatice superior ?i ata?ament tragator mai mici ?i de ac aer dispozitiv colling.

Cu schimbarea came Masina poate face diferite tipuri de modele de cusut (-CAM). Disponibil cu automata a backtaking ?i de picioare.


HIGHTEX #9518-30 Masina de cusut cu bra? lung zig-zag pentru vele 

Cele modele de baza din seria de masini zig-zag sunt destinate in special aplicatiilor pe materiale de grosime medie. O caracteristica tehnica specifica este miscarea paralela a barei de ac. In acest fel este asigurata penetrarea materialului cu acul in plan vertical la fiecare impunsatura.

Coaserea materialelor groase cu ate sintetice se face fara probleme.

Coaserea materiale groase (vele de lumina, "tapiserie", corturi, tapiserie, marochinarie) pana la 8mm cu ate de pana la Nm15/3.

Cu schimbarea came Masina poate face diferite tipuri de modele de cusut (-CAM). Disponibil cu tuns automata a firului, stivuitor backtaking ?i de picioare. Op?ional tragator spate pneumatice.





728-30 Masina cu brat lung, cusatura rigida, triplu transport, graifar vertical de capacitate mare
Cu o distanta generoasa de 760mm de la ac la bratul masinii si un triplu transport puternic ce realizeaza un pas de cusatura maxim de 10mm, masina ofera o productivitate remarcabila la coaserea materialelor foarte groase si cu lungimi foarte mari.
Detaliitehnice:
Masina plana de cusut, cu brat lung, 1 ac, cusatura rigida, utilizata pentru coaserea materialelor din piele si materialelor textile foarte groase, cu dimensiuni de gabarit marite, destinate mobilierului tapitat;
triplu transport - transport inferior, transport superior si transportul acelor in material
lungimea bratului masinii: 760mm
graifar vertical de capacitate marita
ajustarea pe verticala a transportului alternativ: 6~19mm functie de grosimea meterialului (sau numarului de straturi cusute)
mecanism de siguranta a graifarelor - in cazul in care accidental se infasoara o cantitate de fir in jurul graifarelor, acestea sunt decuplate automat de la axul principal, astfel prevenindu-se ruperea sau fortarea acestora;
mecanism de infasurare a atei pe mosorel, plasat in partea frontala a capului masinii
pas maxim cusatura: 10mm - in ambele sensuri
ridicarea maxima a piciorusului de presare: 21,5mm
finte fir utilizat: Nm 40/3 - Nm 20/3
finete ace: DDx1
viteza maxima de coasere: 2.000 rot/min
sistem automat de lubrifiare a graifarului

没有评论:

发表评论