Stistics

2016年8月25日星期四

Industrijske šivace mašine za šivenje izrazito teških materijala

Industrijske šivace mašine za šivenje izrazito teških materijala

Kontaktirajte nas! sewingparts24express@gmail.com

Automati za izradu ukrasnih šavova

Hightex #71008S: Elektronska mašina za izradu ukrasnih šavova
Automatska mašina za izradu šavova za ucvršcivanje sa velikim grajferom. Mašina je namjenjena za izrazito teške materijale. Ucitavanje novih ukrasnih šavova je moguce korištenjem USB-a. Radna površina 130 x 60 mm.


Za gledanje videa kliknite ovdje! 

Hightex #71008R: Automatska mašina za ucvršcivanje i prišivanje konopaca za vezanje, penjanje, pletenje mreža i sl. Maksimalna debljina konopca 16 mm.

Za gledanje videa kliknite ovdje! https://youtu.be/OgMjwaMGw_o
Hightex #75008: Automatska mašina za izradu šavova za ucvršcivanje ili prišivanje etiketa sa direktnim upravljanjem AC servo motorom. Ucitavanje novih tipova šavova je moguce korištenjem USB interfejsa. Pored toga, nove tipove šavova je moguce napraviti korištenjem uprav.

Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/McI92SJQGaU
Tapetarske šivace mašine(za tapaciranje namještaja)

Hightex #204-370-XP: Mašina za izradu ukrasnih šavova sa stubnom osnovom
Programabilna dvoiglena mašina sa stubnom osnovom, velikim grajferom i dizanjem stopice, namjenjena za izradu ukrasnih šavova na obuci, namještaju, torbama i sl. Mašina se isporucuje sa 16 ukrasnih šavova sa jednom iglom i 17 ukrasnih šavova sa dvije igle, kao i sa pneumatskom vodilicom materijala i razmakom igala od 8 mm.

Za gledanje videa kliknite ovdje!
https://youtu.be/8A-D7MEQdtI
Hightex #768-273: Mašina sa trostrukim transportom i stubnom osnovom

Dvoiglena mašina sa stubnom osnovom, opremeljena izrazito velikim rotirajucim grajferom sa promjerom špule 37 mm. Ova mašina je pogodna za šivenje teškim koncima teških materijala u industriji namještaja. Mašina se isporucuje sa pneumatskom vodilicom i kompenizirajucom unutrašnjom stopicom. Standardni razmak igala 14 mm.

Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/lzrYxv7oP7s
Mašine sa trostrukim transportom i cilindar osnovom

Hightex #205-370 BF: Jednoiglena mašina sa trostrukim transportom, cilindar osnovom i velikim bure grajferom namjenjena za šivenje izrazito teških materijala. Maksimalna brzina šivenja 750 u/min

Za gledanje videa kliknite ovdje!
https://youtu.be/MWzKf5wYZQk
CowBoy #205-370 AE: Jednoiglena mašina sa trostrukim transportom, cilindar osnovom i velikim bure grajferom namjenjena za šivenje izrazito teških materijala. Maksimalna brzina šivenja 750 u/min

Za gledanje videa kliknite ovdje! https://youtu.be/juRMD4_iDzc
CowBoy #CB4500: Jednoiglena mašina sa trostrukim transportom i velikim bure grajferom. Mašina je namjenjena za šivenje izrazito teških materijala. Maksimalna dužina šava 15 mm. Maksimalna brzina šivenja 800 u/min.

Jednoiglena mašina sa cilindar osnovom, trostrukim transportom i velikim bure grajferom. Mašina je namjenjena za šivenje izrazito teških materijala.
Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/NklLZhf8QMg

CowBoy #7335: Jednoiglena mašina sa trostrukim transportom, cilindar osnovom i velikim grajferom. Mašina je opremljena pristrojem za paspuliranje. Maksimalna brzina šivenja 2800 u/min

Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/WBLD-5JXd8s
CowBoy #7341: Jednoiglena mašina sa trostrukim transportom, cilindar osnovom i velikim vertikalnim grajferom. Mašina je opremljena pristrojem za paspuliranje. Maksimalna dužina šava 6 mm. Maksimalna brzina šivenja 2000 u/min

Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/zVJ9_3AbmO4

Mašine za izradu ukrasnih šavova

Hightex #7700P: Programabilna ravna mašina za izradu ukrasnih šavova na farmerkama, suncobranima, šatorskim krilima, namještaju itd. Uz mašinu se isporucuje standardnih 100 tipova šava. Maksimalna brzina šivenja 400 u/min.

Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/LP0aMgQaEcM
Hightex #7411RL-37: Mašina sa dužinom glave od 95 cm, transportom poput standardne laktovke i pulerom. Mašina je namjenjena za šivenje dugih valjkastih oblika, torbi za golf palice, šatora, brodskog jedra, padobrana i sl. Dužina šava 8 mm. Maksimalna brzina šivenja 680 u/min

Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/PA0B-ke0hm4

Ravne mašine sa trostrukim transportom (Mašine za šivenje kože)

Hightex #204-370: Mašina sa trostrukim transportom za izrazito teške materijale 

Jednoiglena mašina sa trostrukim transportom i velikim bure grajferom. 

Mašina je namjenjena za šivenje izrazito teških materijala. Maksimalna brzina šivenja 750 u/min.

Za gledanje videa kliknite ovdje!
https://youtu.be/N6PNdcor-fE 
Hightex #7373ECO: Mašina za izrazito teške materijale

Jednoiglena mašina sa trostrukim transportom i velikim bure grajferom. Mašina je namjenjena za šivenje izrazito teških materijala. Maksimalna dužina šava 15 mm. Maksimalna brzina šivenja 500 u/min.

Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/wr6gy47dnJk
Hightex #7168: Jednoiglena mašina sa trostrukim transportom, automatskim podmazivanjem i velikim horizontalnim grajferom. Maksimalna dužina šava 10 mm. Maksimalna brzina šivenja 2000 u/min.

Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/yE1KeLUvwyQ
Hightex #728-30: Jednoiglena mašina sa trostrukim transportom i izrazito velikim rotirajucim grajferom. Udaljenost od igle do tijela mašine 76 cm. Maksimalna brzina šivenja 1500 u/min.

Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/XNVaxiAKCFU
Hightex #221-76-273: Dvoiglena mašina sa trostrukim transportom, izrazito velikim grajferom namjenjena za šivenje izrazito teških materijala. Udaljenost od igle do tijela mašine 76 cm. Razmak igala 18 mm. Maksimalna brzina šivenja 1500 u/min.


Mašine za izradu cik-cak šava na teškim materijalima

Hightex #366-76-12: Jednoiglena cik-cak mašina za teške materijale. Mašina je opremljena velikim „bure“ grajferom i pulerom. Širina šava 0,1 – 12 mm. Mašina je upravljana ekcentrima od kojih se uz mašinu isporucuju 3 standardna – za cik-cak šav u 2, 3 ili 4 tacke.
Šivaca mašina 366 za šivanje teških materijala,jedara,tendi.Ravni step, cik-cak , tri cik-cak.

Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/VZIeljMIUJU
Hightex #9518-30: Jednoiglena mašina za izradu ukrasnih šavova. Prostor izmedu igle i tijela mašine 75 cm. Mašina je upravljana ekcentrima od kojih se uz mašinu isporucuju 4 standardna, a za narudžbu je dostupno dodatnih 16. Mašina je opremljena velikim grajferom, automats

Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/0P1KmSTTbzk
Hightex #366: Jednoiglena cik-cak mašina za teške materijale. Mašina je opremljena velikim „bure“ grajferom. Širina šava 0,1 – 12 mm. Mašina je upravljana ekcentrima od kojih se uz mašinu isporucuju 3 standardna – za cik-cak šav u 2, 3 ili 4 tacke. Maksimalna brzina ši

Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/pNvgc2zFU3c
Hightex #9204ZZ: Jednoiglena cik-cak mašina za teške materijale. Mašina je opremljena velikim „bure“ grajferom i gornjim transportom. Maksimalna brzina šivenja 800 u/min.
Hightex #9204ZT: Jednoiglena cik-cak mašina za teške materijale. Mašina je opremljena velikim „bure“ grajferom i gornjim transportom. Širina šava 0,1 – 12 mm. Mašina je upravljana ekcentrima od kojih se uz mašinu isporucuju 3 standardna – za cik-cak šav u 2, 3 ili 4 tacke

Za gledanje videa kliknite ovdje! 
https://youtu.be/1DXcUrpbys4
Mašine za velike vrece

Hightex #81300AH: Dvoiglena mašina za obradu ivica sa sigurnosnim šavom i gornjim i donjim transportom.
Dvoiglena mašina za obradu ivica sa sigurnosnim šavom i gornjim i donjim transportom. Mašina je opremljena vodilicama za gajtan za popunjavanje rupa od igle. Mašina je namjenjena za rad na izrazito jakim materijalima za izradu vreca, kao što je izrazito teška juta, konoplja ili pletena polipropilenska vlakna.

Za gledanje videa kliknite ovdje! https://youtu.be/55JQ4K0PWSg
没有评论:

发表评论